Espai destinat a la realització d’activitats dirigides  i/o de lleure per a la gent gran. Consta de dues sales de 85,51 m2 i de 21,20 m2.  A la sala principal s’hi poden trobar diferents ambients, com ara espai de lectura, espai  de jocs, espai de tallers,..., i també, disposa de dos ordinadors destinats a l’autoconsulta o a la formació en noves tecnologies. La funcionalitat d’aquesta sala va més enllà, ja que gràcies al seu mobiliari de fàcil mobilitat, permet una gran variabilitat de situacions depenent de les activitats que s’hi vulguin realitzar. La sala petita, es destina a aula d'activitats i despatx d'atenció al públic.
Les persones que volen accedir a l’Espai Nou s’han de fer el carnet gratuït en l’horari d’atenció al públic (dijous de 9.30 a 13h).
La programació que es realitza es renova de forma trimestral, i va en relació també a la demanda que hi ha per part de la població major de 60 anys. Però a la vegada també es pretén que sigui un espai acollidor, innovador, de lliure accés i obert a tothom qui hi vulgui passar una estona. Tallers, xerrades, jocs de taula, lectura, cursets, ball,...  són només algunes de les propostes que s’hi poden realitzar.
Tot això amb l’objectiu principal de potenciar la gent gran activa.

Espai destinat a la realització d’activitats dirigides i/o de lleure per a la gent gran. Consta de dues sales de 85,51 m2 i de 21,20 m2. A la sala principal s’hi poden trobar diferents ambients, com ara espai de lectura, espai de jocs, espai de tallers,..., i… Llegir més...

L'Espai Nou

ADREÇA
Centre Cívic El Roure
L'ESPAI NOU - 1ª planta
Avda. Sitges, 14

Calendari d'activitats

Calendari d'activitats

ACTIVITATS DEL SEGON I TERCER TRIMESTRE DEL CURS 17-18 Llegir més...

Cercar en aquest Blog

CENTRE CÍVIC EL ROURE
Avinguda Sitges, 14
08859 Begues

Telf. Atenció al Client: 93 639 01 66

info@centrecivicelroure.cat

Formulari de contacte

Segueix-nos a:

facebook icon   twitter icon