Servei d’impressions, fotocòpies i difusió als plafons municipals

 • Descripció:

   

  L’Ajuntament de Begues ofereix el Servei d’impressions, fotocòpies i difusió als plafons municipals a totes les entitats inscrites al Registre Municipal d’entitats de Begues.

  Per fer-ne ús, l’entitat ha de disposar d’un codi propi per a la impressora que pot demanar a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  En cap cas s’autoritzarà a usuaris de les entitats o tercers.

 • Documents pel tràmit:

   

  Impressions: els arxius per imprimir s’han d’enviar en pdf al correu de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant el nom de l’entitat, si són impressions per recollir o cartells per penjar als plafons municipals, el nombre d’impressions a fer, la mida del paper i si es volen en blanc i negre o en color. Els cartells han de dur incorporada la frase “Col·labora:” i el logotip de l’Ajuntament de Begues.

  Les impressions a recollir es realitzaran pel personal del Centre Cívic en el moment que l’entitat vagi a recollir-les.

  Els cartells per penjar als plafons municipals s’han d’enviar en pdf abans del dimarts de la setmana en què es vol que es pengin. 

  Fotocòpies: les fotocòpies podran fer-se en autoservei sota supervisió del personal de l’equipament. La suma de fotocòpies i impressions fetes per cada entitat a l’any no podrà ser superior a la quantitat que estipuli el document que descriu el protocol del servei d’impressions i fotocòpies destinat a les entitats de Begues. 

CENTRE CÍVIC EL ROURE
Avinguda Sitges, 14
08859 Begues

Telf. Atenció al Client: 93 639 01 66

info@centrecivicelroure.cat

Formulari de contacte

Segueix-nos a:

facebook icon   twitter icon